petten bedrukken voor vrijgezellenfeesten

CONTACTEER ONS / OFFERTE

 
 
 
 
 
 

VEEL GESTELDE VRAGEN

01HOE VAAK VERSTUREN JULLIE PAKKETTEN?


Wij versturen dagelijk textiel in België en Nederland. Onze productielijn ligt op de grens zodat wij het pakje sneller kunnen leveren in het land van de bestemmeling. Spoedservice is mogelijk in productietermijn maar niet in levering.


02.  KAN IK JULLIE REKENEN OP JULLIE GRAFISCHE BIJSTAND?


JA, wij bekijken elk logo afzonderlijk zodat wij steeds een mooi product kunnen afleveren. Wij aanvaarden het liefst  vectoriële bestanden, PDF, EPS, JPG formaten. Het is niet altijd zeker dat JPG bestanden kunnen gedrukt worden, daarom staan wij U graag bij als grafisch team.


03.  KAN IK MIJN BESTELLING NOG ANNULEREN OF WIJZIGEN NA BEVESTIGING?


Van zodra wij de bevestiging van de bestelling hebben ontvangen is er geen mogelijkheid meer om te annuleren of een financiele return. Ons digitaal systeem verwerkt na bevestiging binnen de enkele minuten in het systeem en dit kan niet stilgelegd worden. Gelieve dan ook heel duidelijk te kijken naar de proefdruk.  


04.  IK HEB EIGEN TEXTIEL LIGGEN, KAN IK DEZE AANLEVEREN?


We hebben heel wat leveranciers die aan zeer lage prijzen werken dus blanco textiel is niet echt de teller op de factuur. Het gaat hem meestal over het aantal kleurendruk, werkuren, ontwerpers en verzending. Contacteer ons als je meer info wenst over dit item. 


05.  HOELANG MOET IK WACHTEN OP MIJN BESTELLING?


Reken het makkelijkste op 8 werkdagen als je geen spoedbestelling hebt geplaatst. Uw bestelling is meestal sneller klaar dan verwacht en wordt dan ook meteen verzonden. Heeft u een spoedbestelling? Contacteer ons voor meer info over spoedbestellingen.